V-CATERING

Recentebeoordeling


4 sterren uit 601 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij V-Catering. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2023 om 12:24 Heel lekker eten, maar de bezorgtijd indicatie die ik kreeg klopte totaal niet. Volgens de bezorgpagina zou ik 55 minuten moeten wachten, maar het eten was er na 15 minuten al, waardoor het eten veel eerder arriveerde dan degene met wie ik zou eten.
27 jan 2023 om 15:24 Food: Excellent, fresh, tasty! Sat night; restaurant called to inform that delivery was very long, but option to pick up (1km away from me) so, we went to pick up. The friendliest service, gave us extra drinks 4 pickup. Delicious food
30 dec 2022 om 20:56 Most oily indian food i’ve ever had. We’re still in pain on the couch unfortunately…
29 dec 2022 om 21:10 Het duurde 3 uur voor het eten er was, en het eten was teleurstellend. De curry's waren waterig en smaakloos, de loempia's waren slap alsof ze in de magnetron opgewarmd waren. Eigenlijk alleen de rijst was goed, de rest een grote teleurstelling.
15 dec 2022 om 18:55 Ze waren eigenlijk net dicht aan het gaan voor bezorging maar iemand van het restaurant was zo aardig om alsnog ervoor te zorgen dat ons eten bezorgd kon worden. Was enorm gewaardeerd. Eten was ook lekker!
11 dec 2022 om 20:16 Ik werd gebeld door de eigenaar, ze bezorgen helemaal niet in Wijchen. We hebben het samen op kunnen lossen. Jammer dat je thuisbezorgd dit niet duidelijk op de site hebben aangegeven.
6 dec 2022 om 19:44 Thuis bezorgd took an hour to pass on the order (according to V-catering), meaning it took one hour and 50 minutes to receive my order.
31 okt 2022 om 20:17 Precíes op het aangegeven tijdstip bezorgd, eten altijd top en genoeg om 2 dagen van te eten.
30 okt 2022 om 21:57 Heerlijk gegeten! Mini rijst tafel = Royal Thai. Alles warm bezorgd en vriendelijke bezorger. Groente en salade mag iets meer zijn ivm kruidige eten. Klein minpuntje: 15 minuten te laat geleverd (2 uur van te voren besteld) belletje zou fijn zijn.
22 okt 2022 om 21:45 Bezorging kwartier voor de opgegeven tijd dus prima! Eten viel echter tegen. Niet in verhouding met de prijs (hadden een twee persoonsmenu). Oa weinig groentes en weinig rijst.
20 sep 2022 om 21:50 Two hours for delivery on a Tuesday night. The vegetarian "kip" is just 1 cm cubes of silken tofu. Why not just say tofu on the menu? The sauces were tasty but quality has dropped a lot since my last order. Wouldn't order again.
4 aug 2022 om 20:18 Nice vegan selection, the dishes were fast and tasty, portions were good.