V-CATERING

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 586 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij V-Catering. Meer weten? Ontdek meer

20 sep 2022 om 21:50 Two hours for delivery on a Tuesday night. The vegetarian "kip" is just 1 cm cubes of silken tofu. Why not just say tofu on the menu? The sauces were tasty but quality has dropped a lot since my last order. Wouldn't order again.
4 aug 2022 om 20:18 Nice vegan selection, the dishes were fast and tasty, portions were good.
2 aug 2022 om 18:08 Heerlijk gegeten!
2 aug 2022 om 13:38 Prima eten, lekker, wel pittig voor een Nederlander :) Grote portie, kunnen we zeker nog een dag van eten. Bestelling zou lang duren, ze hebben even gebeld om dat aan te geven, netjes van ze. Uiteindelijk waren ze er sneller dan gezegd.
2 aug 2022 om 11:19 Royal Thali menu: Smaak van het eten was goed. Liever wat meer groenten. En de saus mag minder dun. Misschien dat dit nu precies de bedoeling is, maar het was wat mij betreft te vloeibaar.
28 jul 2022 om 6:32 Wij hebben de Royal Thali afgehaald. Eten was heerlijk, meer dan genoeg we kunnen er morgen nog een keer van genieten! :) Lekker even een keer geen vlees. Mijn partner vond het wat te spicy dus dat zullen we bij de volgende bestelling even aangeven.
25 jul 2022 om 20:54 Super lekker maar helaas veel te scherp voor ons! :/
12 jul 2022 om 21:26 Heerlijk eten en een vriendelijke bezorger. Bezorgtijd was korter dan vooraf aangegeven.
5 jun 2022 om 22:04 The delivery took almost two hours instead of 60min, we tried calling the restaurant multiple times but it went to mailbox. When the food finally arrived, a part of the order was missing. The curries tasted like nothing and were 50% oil. Unacceptable
4 jun 2022 om 17:40 Super lekker vega!!
26 mei 2022 om 20:48 Bezorging duurde erg lang, meer dan anderhalf uur. Het eten was wel heel lekker, veel vloeibare saus maar de smaak was top.
24 mei 2022 om 3:47 veel saus , geen vega kip gezien..bezorgen op tijd,scan code om fooi te geven op site werkt niet