VEGGIE INDIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 642 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Veggie India. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 14:32 Goeie service
2 apr 2024 om 21:40 Erg pittig gekruid, zelfs de loempias. Kwaliteit en hoeveelheid mager voor dat geld. Bestel om 16.39 voor bez. 1730. 1810 gebeld: komt over 10min, dat werd 30min. Uiteindelijk om 1900 eten gekregen, 1.5 uur te laat!!
2 mrt 2024 om 0:36 Erg lekkere vega curry, fantastisch
25 feb 2024 om 21:43 Bijna 2 uur na het plaatsen van de bestelling werd er aangebeld. Zeer aardige bezorger, die er op zondag alleen voor stond… Het eten is wel echt smullen, veel variatie én warm én lekker pittig én rrrrrruim voldoende voor 2 personen!
8 feb 2024 om 20:34 Lekker, maar niet veel kruiden (vooral pittig, verder vrij dun en een beetje flauw). Helaas ontbrak de vega kip in de curry!
5 feb 2024 om 21:52 Fijne portie, lekker gekruid. Ook super lekkere papadum.
26 jan 2024 om 19:45 Erg lekker en meer dan genoeg eten! Dit was de eerste keer, maar we bestellen zeker nog vaker.
26 jan 2024 om 17:48 I ordered my food around 3, app said you are going to get the food by 4. Around 04:10 called the restourant and they said around 5. Its now 05:45 and the only thing i can see is leave a review for food DID NOT receive. I want my money back .
21 jan 2024 om 21:34 Precies op afgesproken tijd gearriveerd. Ik had het voor later besteld. Het eten was netjes ingepakt (warm vs koud apart verpakt), het eten was op de goede temperatuur en smaakte goed.
18 jan 2024 om 17:40 the food was awesome, hot items were hot, salads and suces were cold. the dishes were perfect and the poppadoms were fingerlicking good. definitely a keeper!
13 jan 2024 om 10:36 The staff were very kind but the food was awful. The curry was full of sugar and chilli. That's the worst combination if not done to correct proportion. The texture of the curry was off and it was very tasteless. The portion is big but waste of money
29 dec 2023 om 21:37 Superlekker eten