V-CATERING

V-CATERING 100% Indiaas Vegetarisch / Veganistisch

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 570 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij V-Catering. Meer weten? Ontdek meer

24 mei 2022 om 3:47 veel saus , geen vega kip gezien..bezorgen op tijd,scan code om fooi te geven op site werkt niet
13 mei 2022 om 23:12 Heerlijk eten ! Vriendelijke bezorger
24 apr 2022 om 9:47 Op zich wel lekker qua smaak, maar we misten wat stukken groenten of vega kip oid in de curry. Nu kregen we 3 curries met rijst (en loempias), wat meer lekker op saus. Wel goede smaken, maar qua prijs vond ik het tegenvallen. Wel op tijd bezorgd.
9 apr 2022 om 10:11 Echt veel te duur voor het eten en drinken dat je krijgt.
2 mrt 2022 om 21:52 Geweldig hoeveel moeite ze doen om het eten op tijd af te leveren ook as het hartstikke druk is en best ver rijden naar mij! Eten was ook heerlijk!
26 feb 2022 om 20:25 Bezorging duurde wat langer, maar het eten was heerlijk!!
21 feb 2022 om 11:34 Hemel wat was het lekker. We zijn niet eens vegetarisch maar wilde een keer veel groente. Dit was by far het beste Indiaas eten dat we in tijden op hebben. Restaurant is ook super leuk. Aanrader!!!!
21 jan 2022 om 22:59 Heerlijk eten, prima bezorging.
20 jan 2022 om 10:57 Delivery was on time. We had a menu of three dishes. One was very delicious (a spinach dish) and the other two were rather mediocre.
5 jan 2022 om 8:44 We ordered the vegan Royal Thali, but thought it was overpriced. Each of the three curries had tofu, the samosas and loempias were soaked and they simply left out the nonvegan sauces. It took three hours to arrive.
23 dec 2021 om 21:23 Van tevoren besteld, de bezorging was iets eerder dan verwacht. We denken dat één van de gerechten is vergeten maar zonder labels is dat moeilijk. De loempia's waren matig, de hoofdgerechten waren pittig met verder weinig smaak. Niet nog een keer.
21 dec 2021 om 20:01 Erg lekker, smaak prima. We hadden 3 gerechten van de chefs keuze, maar er was geen briefje bij wat het was. We gaan hier toch wel vaker vegetarisch eten bestellen !